• Kuma na vjenčanju: Top 11 uloga koje te očekuju

KUMA NA VJENČANJU: TOP 11 ULOGA KOJE TE OČEKUJU

Pristala si biti kuma na nečijem vjenčanju? U nastavku saznaj kojih te 11 uloga očekuje.

 1. Kuma je dobra prijateljica bez obzira koliko je puta njezina mladenka u predvjenčanom i postvjenčanom razdoblju dovede do ruba živčanog sloma.
 2. Kuma je pažljivi slušač čak i kada po sto i prvi put sluša o izboru pjesme za prvi ples.
 3. Kuma je mladenkina desna ruka kada mladoženja jednako tvrdoglavo odbija sudjelovanje u organizaciji vjenčanja kao što odbija pranje suđa.
 4. Kuma je rame za plakanje u svim stresnim trenucima prije, za vrijeme i nakon potencijalno neuspješne dijete uoči vjenčanja.
 5. Kuma je pametni savjetnik u svim predvjenčanim i postvjenčanim dilemama mladenke; od toga kako mladoženju istrenirati da dobrovoljno sudjeluje u kućanskim poslovima do toga kako eliminirati ili svesti na minimum utjecaj svekrve u organizaciji vjenčanja.
 6. Kuma je glavni nabavljač stripera, alkohola ili nekog drugog prikladnog poklona koji će djevojačku večer podići na sasvim novu razinu.
 7. Kuma je glavni oslonac mladenke u slučaju kad ima pet centimetara više pete od onih u kojima može normalno hodati.
 8. Kuma je prva pomoć na dan vjenčanja i ima spremne maramice ukoliko mladenki poteku suze; bilo kao posljedica nenadanog bijega mladoženje s mjesta događaja, bilo kao posljedica radosti zbog čina vjenčanja koji se u tom trenu odvija.
 9. Kuma je vjerni čuvar buketa za vrijeme dok mladenci razmjenjuju zavjete.
 10. Kuma je hrabri suborac u mladenkinoj neizvjesnoj borbi s vjenčanicom na dan vjenčanja i spremna je na višeminutne izlete do veselog centra (WC) i natrag.
 11. Kuma je glavni plesni partner mladenke ukoliko mladoženja bježi od plesnog podija kao političar od istine. Ona uskače na podij i pleše dok ju cipele ne nažuljaju, dok bend ne prestane svirati ili dok mladoženja svojim prisustvom ponovo ne počasti plesni podij.

Nisi pronašla ono što tražiš?
Pokušaj ovdje: Vodič za kumove

2018-09-19T19:38:24+00:00Piše: |Tagovi: , |

Bloger(ica):

Jelena je ponosna mama dvije .com klinke Šopingholičarka & Abeceda vjenčanja, glavna šeprtlja u obitelji i neizlječiva ovisnica o Milka čokoladi.