Saznaj da li si gost iz snova ili gost iz najgore noćne more tj. jesi li prekršio koji od ovih 9 zavjeta dobrog gosta na vjenčanju.

1. ZAVJET

Zavjetujem se da vas neću dan ranije obavijestiti da ipak planiram sa svoje četvero djece i dvije bivše žene prisustvovati vašem vjenčanju.

2. ZAVJET

Zavjetujem se da će centralni dio vjenčanja biti vaši zavjeti, a ne zvonjava mojeg telefona. Da bih to ostvario dodatno se zavjetujem da ću isključiti svog mobilnog prijatelja ili ga prisiliti na funkcioniranje u bešumnom ili vibrirajućem stanju.

3. ZAVJET

Ako se tijekom vjenčane ceremonije nađem u situaciji da neću preživjeti ukoliko nešto u tom trenutku ne prokomentiram zavjetujem se obaviti to brzo, tiho i bez posljedica na čin vjenčanja koji će se tada odvijati.

4. ZAVJET

Zavjetujem se da neću zijevati bez obzira koliko dosadna propovijed bila.

5. ZAVJET

Zavjetujem se da ću učiniti sve što je u mojoj moći da moj vjenčani outfit ne bude toliko loš da oči svih sudionika vjenčanja umjesto u mladence budu uperene u mene.

6. ZAVJET

Zavjetujem se da neću praviti probleme oko rasporeda sjedenja, bez obzira kakvo društvo za svojim stolom zatekao.

7. ZAVJET

Zavjetujem se da neću pokušavati podmititi bend da odsvira nešto za moju dušu, bez obzira koliko puta morao slušati Jelenu Rozgu ili Magazin tijekom večeri.

8. ZAVJET

Zavjetujem se da ću u izboru poklona eliminirati miksere, tostere, stolnjake i tome slične stvari, koje su miljama daleko od toga da vam budu potrebne i za koje postoje pristojne mogućnosti da vas ostatak gostiju opskrbi s barem jedno dva – tri komada.

9. ZAVJET

Zavjetujem se da koverta koju ću vam taj dan uručiti neće biti prazna. Zavjetujem se da ću, bez obzira na financijsku situaciju, u kovertu ubacit barem jednog Radića.