• Gdje kupiti odijelo za vjenčanje?

GDJE KUPITI ODIJELO ZA VJENČANJE?

Dok većina žena jedva dočeka da se baci u lov na savršenu vjenčanicu, za prosječnog pripadnika muške populacije noćna mora počinje u trenutku kad shvati da je krajnje vrijeme da izabere odijelo za vjenčanje i pripadajuću opremu.

I da, drage naše mladenke, budite spremne na to da ćemo ovaj dio priprema ustrajno ignorirati do zadnjeg mogućeg trenutka. Verbalne opomene na tjednoj (ili dnevnoj) bazi s vaše strane rezultirat će s konstantnom ignore reakcijom, koju smo s vremenom usavršili do sasvim zavidne razine.  Neću lagati, rađe ću posljedice (ne)uspješnog radnog dana zaliti s pivom nakon posla, nego razbijat glavu o tome da li sam uspješno uskladio kravatu s tematskom bojom vjenčanja ili nijansom revera.

Houston, we have a problem!

I onda je došao taj trenutak, koji ništa ne može opisati bolje od izraza: “Houston, we have a problem!”

Bila je nedjelja, jedna od onih nedjelja kada se želiš zavaliti na kutnu s daljinskim u ruci i uz pivicu zaboravit na sve pizdarije proteklog tjedna. Jedna od onih nedjelja u kojoj izbjegavaš šoping centre kao političari istinu, osim u slučaju kad ti se opasno bliži datum vjenčanja, a ti još uvijek nemaš odijelo.

Koje odijelo odabrati?

U ovakvu avanturu nikad ne ideš sam. Treba ti suborac bez kojeg ćeš jedno takvo šoping iskustvo teško preživjeti.

Kum spada u istu kategoriju modnih katastrofa kao i ja, tako da nije bio od apsolutno nikakve pomoći. I tu u priču ulazi ona. Znala je da prvo trebamo svratiti na pivo da skupim hrabrost za ono što me čeka u nastavku. Znala je i u koju trgovinu u Areni me treba odvući i kako me nagovorit da navučem na sebe više od jednog odijela, košulje i pripadajućih gluposti. Unutar nekih pola sata mojoj muci je došao kraj i veselim korakom bježao sam u smjeru blagajne peglati karticu. I onda kažu da muškarci nikad ne peglaju! 🙂

Priznajem, nikada nisam cijenio njezino umijeće šopingiranja kao tog dana.

Niste pronašli ono što tražite?
Pokušajte ovdje: Vodič za mladence

2018-09-19T16:59:44+00:00Piše: |Tagovi: , , |

Bloger(ica):

Običan mladoženja u neobičnoj ulozi (pisanja dnevnika u različitim fazama planiranja vjenčanja).
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo na Abecedi vjenčanja, stoga hvala što ih koristiš. Možeš ih onemogućiti u svakom trenutku u postavkama preglednika. Želim znati više! Prihvaćam kolačiće