• Pozivnice za vjenčanje: Od viška glava (ne) boli

POZIVNICE ZA VJENČANJE: OD VIŠKA GLAVA (NE) BOLI

Misliš li da izbor pozivnica i zahvalnica za vjenčanje spada u kategoriju jednostavnih zadataka u planiranju vjenčanja? Razmisli još jednom!

Imam jednu divnu karakteristiku, tipičnu za ženski dio populacije, s kojom i one jednostavne stvari uspijem dodatno zakomplicirati. Ta karakteristika je došla do izražaja onaj dan koji smo rezervirali za izbor pozivnica i zahvalnica za vjenčanje.

Moja doza neodlučnosti definitivno je izmakla svakoj kontroli. Da me netko pitao hoću li cedevitu od limuna ili naranče, pitala bi ga: ”Zar nema od grejpa?”

Sjećate se one izjave da od viška glava ne boli? Što je vrijeme više odmicalo to smo moja neodlučnost i ja postajale sve sigurnije da tko god je to izjavio definitivno se nikad nije našao u situaciji biranja pozivnica i zahvalnica za vjenčanje.

Iako je početna eliminacija nepoželjnih pozivnica i zahvalnica prošla ko od šale, ostatak procesa prošao je malo teže. Kad kažem malo teže, mislim na to da smo skoro punih sat vremena potrošili na biranje između šest (oku vrlo sličnih) pozivnica, prvenstveno zbog toga jer su te sitne razlike meni taj dan bile velike ko Velebit.

U cijeloj toj priči imamo sreću da smo tekst već unaprijed planirali “posuditi” od prijatelja koji su se vjenčali godinu dana ranije, tako da smo i ovaj dio priprema za vjenčanje napokon priveli kraju.

Da nismo imali tekst u stanju pripravnosti ovo bi bilo puno bolnije iskustvo. On je glasio ovako nekako:

Koncentrirajte se malo i primite na znanje,

ovo je pozivnica za naše vjenčanje.

Razbit ćemo napetost, što lebdi u zraku,

od 7. svibnja bit ćemo u braku.

Vjenčanje će se održati u crkvi Sv. Petra i Pavla u 18:30 sati.

Slavlje se nastavlja u restoranu Odranski ribič s početkom u 20 sati.

Izbor bješe rigorozno oštar,

samo će izabranima na vrata doći poštar!

Vi ste očito selekciju prošli,

7. svibnja vas čekamo… DOBRO NAM DOŠLI!

Niste pronašli ono što tražite?
Pokušajte ovdje: Vodič za mladence

2018-09-19T17:59:53+00:00Piše: |Tagovi: , , , |

Bloger(ica):

Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo na Abecedi vjenčanja, stoga hvala što ih koristiš. Možeš ih onemogućiti u svakom trenutku u postavkama preglednika. Želim znati više! Prihvaćam kolačiće