• Pozivnice za vjenčanje: Jednostavno komplicirano

POZIVNICE ZA VJENČANJE: JEDNOSTAVNO KOMPLICIRANO

Zašto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano?

Ne znam tko je ovo rekao ali me ne bi iznenadila činjenica da je ova izjava nastala kao posljedica 60-minutnog izbora pozivnica i uz to pripadajućih zahvalnica.

Ako vam je upravo kroz glavu proletjela misao da prepustite ovaj dio “njoj”, niste daleko od moje početne strategije. Ali ponekad su okolnosti takve da ni najbolje osmišljeni plan ne dobije priliku da zaživi.

Upozorenje!

Nakon pedeset i neke pozivnice osjetit ćete laganu promjenu raspoloženja. Nakon prvih pola sata, dok još uvijek neodlučno okrećete stranice knjižurine u kojoj su vam pozivnice servirane na izbor, uhvatit ćete se kako pokušavate smisliti neku izlaznu strategiju iz situacije u kojoj se trenutno nalazite.

Ali neka vas to ne zabrinjava. To je sasvim normalna reakcija muškog mozga na ovakvu količinu stresa. U ovom će vam pomoći činjenica da je, u većini slučajeva, ovo nešto što radite samo jednom u životu.

Niste pronašli ono što tražite?
Pokušajte ovdje: Vodič za mladence

2018-09-19T17:52:58+00:00Piše: |Tagovi: , , |

Bloger(ica):

Običan mladoženja u neobičnoj ulozi (pisanja dnevnika u različitim fazama planiranja vjenčanja).
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo na Abecedi vjenčanja, stoga hvala što ih koristiš. Možeš ih onemogućiti u svakom trenutku u postavkama preglednika. Želim znati više! Prihvaćam kolačiće