• Kako pronaći savršen par cipela za vjenčanje?

KAKO PRONAĆI SAVRŠEN PAR CIPELA ZA VJENČANJE?

Još uvijek tražite onaj savršen par cipela za vjenčanje? Postavile ste kriterije s kojima se rijetko koja štikla može mjeriti? Za utjehu, niste jedine.

Kako izgleda savršen par cipela za vjenčanje?

Ovo su moja 4 kriterija:

  1. Mogu uzeti u obzir svaku boju koja ne djeluje ko šaka u oko u odnosu na bijelo-rozu kombinaciju boja vjenčanja.
  2. Dovoljno udobne da ne moram brinuti da li sam stavila dovoljno flastera sebi ili kumi u torbicu i da se u njima mogu do ponoći družiti s plesnim podijem (ili barem preživjeti prvi ples). Nakon toga ih mogu bez razmišljanja poslati na zasluženi odmor i uposliti balerinke ili starke koje će, skrivene ispod stola, čekati na svoj trenutak.
  3. Dovoljno kvalitetne da ne moram brinuti da li će im otpasti peta ili neki drugi dio usred opake čagice na plesnom podiju.
  4. Dovoljno niske potpetice da ne trebam učiti hodati u njima mjesec dana ranije, ali i dovoljno visoke da postoji realna mogućnost da se u njima popiknem na putu do oltara i svim uzvanicima priuštim jedno sasvim nezaboravno vjenčanje.

Ukratko, želim lijepu i udobnu cipelu koja će me učiniti par centimetara višom.

Potraga za savršenim parom cipela

Prvi dan potrage po većim i onim manjim, brendiranim i nebrendiranim, trgovinama cipela lociranim u centru naše metropole, osim par žuljeva, nije donio ništa novo. Pitanje kako pronaći savršen par cipela za vjenčanje i dalje je ostalo bez odgovora.

Zapravo, imam sreće što živim u Zagrebu, gradu kojem definitivno ne fali šoping centara. Možda se samo trebam naoružati sa strpljenjem i procupkati kroz par njih uzduž i poprijeko. Poprilično sam sigurna da, u jednom od njih, savršen par cipela za vjenčanje čeka samo na mene.

Umjesto cipela pronašla sam…

Možda još nisam pronašla cipele za vjenčanje, ali sam zato naletjela na članak u kojem stoji kako štikle ženama povećavaju želju za seksom. Ja kao ja, nisam mogla odoljeti da ga ne pokažem i njemu.

Taj vikend kroz vrata našeg, kreditom opterećenog, stana nije ušetao niti jedan par friško kupljenih štikli, ali, ako su istinite tvrdnje spomenutog članka, mislim da će se svakom sljedećem paru veseliti isto kao i ja.

Niste pronašli ono što tražite?
Pokušajte ovdje: Vodič za mladence

2018-09-19T17:51:46+00:00Piše: |Tagovi: , , |

Bloger(ica):

Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo na Abecedi vjenčanja, stoga hvala što ih koristiš. Možeš ih onemogućiti u svakom trenutku u postavkama preglednika. Želim znati više! Prihvaćam kolačiće