Odabir odijela za vjenčanje i pripadajuće opreme

//Odabir odijela za vjenčanje i pripadajuće opreme

Dok većina žena jedva dočeka da se baci u lov na savršenu vjenčanicu, za prosječnog pripadnika muške populacije noćna mora počinje u trenutku kad shvati da je krajnje vrijeme da izabere odijelo za vjenčanje i pripadajuću opremu.

I da, drage naše mladenke, budite spremne na to da ćemo ovaj dio priprema ustrajno ignorirati do zadnjeg mogućeg trenutka. Verbalne opomene na tjednoj (ili dnevnoj) bazi s vaše strane rezultirat će s konstantnom ignore reakcijom, koju smo s vremenom usavršili do sasvim zavidne razine.  Neću lagati, rađe ću posljedice (ne)uspješnog radnog dana zaliti s pivom nakon posla, nego razbijat glavu o tome da li sam uspješno uskladio kravatu s tematskom bojom vjenčanja ili nijansom revera.

Houston, we have a problem!

I onda je došao taj trenutak, koji ništa ne može opisati bolje od izraza: “Houston, we have a problem!”

Bila je nedjelja, jedna od onih nedjelja kada se želiš zavaliti na kutnu s daljinskim u ruci i uz pivicu zaboravit na sve pizdarije proteklog tjedna. Jedna od onih nedjelja u kojoj izbjegavaš šoping centre kao političari istinu, osim u slučaju kad ti se opasno bliži datum vjenčanja, a ti još uvijek nemaš odijelo.

Koje odijelo odabrati?

U ovakvu avanturu nikad ne ideš sam. Treba ti suborac bez kojeg ćeš jedno takvo šoping iskustvo teško preživjeti.

Kum spada u istu kategoriju modnih katastrofa kao i ja, tako da nije bio od apsolutno nikakve pomoći. I tu u priču ulazi ona. Znala je da prvo trebamo svratiti na pivo da skupim hrabrost za ono što me čeka u nastavku. Znala je i u koju trgovinu u Areni me treba odvući i kako me nagovorit da navučem na sebe više od jednog odijela, košulje i pripadajućih gluposti. Unutar nekih pola sata mojoj muci je došao kraj i veselim korakom bježao sam u smjeru blagajne peglati karticu. I onda kažu da muškarci nikad ne peglaju! 🙂

Priznajem, nikada nisam cijenio njezino umijeće šopingiranja kao tog dana.

2017-11-19T17:05:07+00:00 Piše: |Tagovi: , |Komentari isključeni za Odabir odijela za vjenčanje i pripadajuće opreme

Bloger(ica):