Govor kume: Brak je kraj života kakvog poznajete

//Govor kume: Brak je kraj života kakvog poznajete

Spremaš se održati govor na vjenčanju? Misliš da ćeš to uspjeti izvesti samo uz žestoku asistenciju alkohola? Već te bole prsti od guglanja za nekim primjerom? Sletjela si na pravu stranicu jer se jedan takav nalazi nastavku.

“Kažu da svaki čovjek ima dva početka; dan kada se rodio i dan kada je otkrio zašto je rođen. Mladenka je rođena da mladoženji prebacuje finale Lige prvaka da ne bi zakasnila na novu epizodu Larinog izbora, ali i da ga zagrljajem (ili nekim učinkovitijim metodama, o kojima ne bi bilo pristojno u ovom trenutku diskutirati) utješi kad izgubi 200 kuna na kladionici zbog jednog para ili kad repka s dva gola prednosti na poluvremenu uspije izgubiti tekmu.

Mladoženja je rođen da uvjeri mladenku da njezina nova frizura nije toliko loša kao što izgleda u ogledalu i da naruči pizzu kad joj, po treći put u istom tjednu, pregori ručak.

S druge strane, ja sam vrlo vjerojatno rođena da vam prije večere serviram ovaj nezaboravan govor, ali i da vas, dragi mladenci, upozorim da je brak kraj života kakvog poznajete. Zato vam želim da uživate u svakom trenutku ovoga dana i da ne zaboravite da ono što slijedi nakon toga ostaje samo na vama.

Put koji je pred vama neće uvijek biti lagan, ali sigurno će biti lakši dok god njime koračate zajedno.

Dragi gosti, podignite sada svoje čaše za mladenku i mladoženju, za njihov novi početak i nezaboravno putovanje koje je pred njima. Živjeli!”

2018-07-02T09:00:40+00:00 Piše: |Tagovi: , , , |

Bloger(ica):

Jelena je ponosna mama dvije .com klinke (šestomjesečna Šopingholičarka i jednomjesečna Abeceda vjenčanja), glavna šeprtlja u obitelji i neizlječiva ovisnica o Milka čokoladi.